dissabte, 3 de maig del 2014

LA MARE ÉS UNIVERSAL

Abans que res, que consti en acta que cada dia és el dia de la mare, perquè les mares no fem mai festa.
Tanmateix, suposo que, com en tot, ja està bé que hi hagi una data significativa que tothom identifiqui com aquell dia en què, si no acostumes a fer-ho, reconeguis a la mare tota feina, dedicació, devoció i amor que t'ha professat des que vares néixer.
Resulta que demà és aquest dia, el de la mare, el de totes les mares del món. I enguany, tot i que potser tant sols sigui una percepció, tinc la sensació que les xarxes socials, la publicitat i els mitjans de comunicació se n'han fet molt de ressò.
A diferència d'altres anys, en què els anuncis a la televisió, per posar un cas, eren més aviat cursis i presentaven una mare ideal i perfecta, entre paisatges de flors i tot en un to de color pastel, he d'admetre que en els darrers dies hi ha marques comercials que m'han sorprès molt positivament, perquè han sabut com apel·lar els sentiments d'una mare que ja no té mare i que cada any mira amb certa recança la data en qüestió.
He rebut via whatsapp missatges que m'han fet riure i somriure, he vist spots a la tele absolutament emocionants i s'han publicat al Facebook o al Twitter cartells i acudits que estan francament bé.
Això em fa corroborar que de mare només n'hi ha una, però que absolutament tots i cadascun de nosaltres en tenim una. Crec que la mare és el més universal que hi ha.

Feliç dia de la mare!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada